TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Magazinul MOLDCLIMA.MD respectă dreptul consumatorului la protecția datelor cu caracter personal și asigură confidențialitatea sporită a informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate că toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului magazinului online MOLDCLIMA.MD va fi utilizat strict în scopul propus și va fi protejat în mod fiabil împotriva accesului neautorizat de către terți.

Clienții magazinului online MOLDCLIMA. Medicii trebuie să fie conștienți de faptul că datele lor personale vor fi stocate și prelucrate în următoarele scopuri:

 • Completarea bazei de informatii a societatii pentru intocmirea rapoartelor statistice;
 • Informarea despre noile oferte avantajoase, reduceri, promoții ale rețelei de magazine MOLDCLIMA.MD și alte evenimente organizate de compania noastră prin diferite canale de comunicare (e-mail, mesaje SMS, notificări push etc.).

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin diverse metode și instrumente specifice, cum ar fi: stocarea formularelor completate de utilizatori, sondaje online în baza de date a companiei, urmărirea traficului pe site cu ajutorul software-ului profesional, gestionarea newsletterelor, utilizarea aplicațiilor specifice etc.

Unele părți ale site-ului necesită înregistrare sau abonament, pentru care anumite date sunt solicitate utilizatorului. Informațiile solicitate sunt utilizate pentru identificarea, confirmarea și completarea contului. Anularea abonamentului se poate face imediat, fără a fi necesară o confirmare suplimentară.

Toate datele sunt utilizate în scopul informării și îmbunătățirii serviciului. Unicul proprietar al datelor obtinute este TMMARKET S.R.L., care garanteaza respectarea dreptului la viata privata. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar.

Astfel, magazinul online MOLDCLIMA.MD colectează datele personale ale utilizatorilor obținute cu consimțământul voluntar al acestora în următoarele scopuri:

 • Confirmarea/trimiterea/transmiterea facturilor;
 • Rezolvarea problemelor legate de comenzi, contracte, servicii și bunuri achiziționate;
 • Asigurarea accesului la anumite servicii;
 • Trimiterea regulată de știri sau alte informații despre reducerile, promoțiile, bonusurile viitoare în formă electronică;
 • Feedback de la clienți;
 • Scopuri statistice.

În unele cazuri, MOLDCLIMA.MD utilizează adresele IP ale utilizatorilor (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nimic de-a face cu informațiile personale fără consimțământul voluntar al acestora. De exemplu, ora vizitei pe site, locația din care a fost accesat site-ul, versiunea browserului, sistemul de operare, este utilizată pentru a monitoriza următoarele aspecte:

 • Administrarea site-ului;
 • Analiza, identificarea intereselor utilizatorilor;
 • Utilizarea datelor pentru statisticile demografice;
 • Îmbunătățirea navigării pe site;
 • Publicarea celor mai relevante și utile informații pentru utilizatori. Magazinul online MOLDCLIMA.MD se obligă să ia măsurile de securitate necesare pentru a asigura confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal colectate de la utilizator. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate a site-ului nostru.

1. DISPOZIȚII GENERALE

www.Moldclima.md este site-ul oficial al «MOLDCLIMA.MD», reprezentată prin denumirea juridică «TMMARKET» S.R.L, înregistrată în conformitate cu legislația Republicii Moldova (IDNO 1014600020420) la adresa: MD-2001, Moldova, municipiu. Chișinău, ul. Uzinelor 4/2, denumită în continuare "«MOLDCLIMA.MD».

Acest site a fost creat pentru a oferi, gratuit, celor interesați de produsele "«MOLDCLIMA.MD», informații despre acestea, precum și pentru a oferi posibilitatea de a plasa comenzi online.

 

Site-ul este întreținut și administrat de «TMMARKET» S.R.L.

Accesul si utilizarea acestui site este permisa numai in conformitate cu termenii si conditiile prezentate mai jos, precum si cu prevederile legislatiei aplicabile in acest domeniu.

În caz de dezacord cu condițiile de utilizare a site-ului, care implică, de asemenea, prelucrarea datelor cu caracter personal de către «MOLDCLIMA.MD» vă rugăm să nu utilizați acest site.

Acceptarea termenilor si conditiilor se realizeaza in momentul crearii Contului de catre Client, concomitent cu selectarea optiunii "Am citit si accept Termenii si Conditiile". Selectarea acestei opțiuni și a butonului "Confirmă" înseamnă că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile "«MOLDCLIMA.MD» că au fost înțelese de tine și acceptate de tine în întregime.

2. CONȚINUT

Site-ul este specializat în vânzarea online de produse nealimentare.

Utilizatorilor acestui Site le este interzisă în mod expres utilizarea atât a Site-ului, cât și a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia în scopul încărcării, descărcării, publicării sau transmiterii oricăror informații, al căror conținut este ilegal sau contrar normelor de moralitate sau ordine publică (de exemplu: defăimător, abuziv, amenințător, vulgar, obscen, invaziv al drepturilor de confidențialitate ale altora, incitare la violență sau ură rasială, etnică sau intimidant).

Acest document stabilește relația contractuală aplicabilă tuturor achizițiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.Moldclima.md, cu subdomeniile și aplicațiile mobile ale acestuia.

««MOLDCLIMA.MD» își rezervă dreptul de a modifica conținutul, structura și metoda de acces la Site în baza modificărilor produselor și ofertelor prezentate pe Site și a procedurilor sale interne. Utilizarea ulterioară a Site-ului prin comandarea și achiziționarea de produse este considerată consimțământul clientului. În cazul modificării acestor Termeni și Condiții, «MOLDCLIMA.MD» informează Clientul/Cumpărătorul despre acest lucru, iar utilizarea ulterioară a Contului este posibilă numai dacă acesta acceptă noii "Termeni și condiții"

  

3. MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI PREȚURI

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Prețul de vânzare al Produselor este prețul în vigoare la momentul plasării Comenzii, exprimat în MDL și include TVA. ««MOLDCLIMA.MD» își desfășoară operațiunile  în MDL și  nu aplică comisioane suplimentare și tarife suplimentare la tranzacțiile legate de comenzi. Având în vedere faptul că unele tranzacții au caracter internațional datorită faptului că procesatorul de plăți și banca destinatară se află într-o altă țară, pot apărea anumite costuri pentru Cumpărător ca urmare a schimbului valutar sau a comisioanelor bancare pentru tranzacțiile internaționale.  în conformitate cu "Termenii și condițiile" convenite între banca emitentă și consumator. Din acest motiv, in cazul platii cu cardul, daca sumele debitate de pe cardul Cumparatorului in legatura cu tranzactia sau returnate pe card difera de pretul indicat la finalul comenzii sau de suma confirmata a fi rambursata, va rugam sa contactati banca emitenta a cardului pentru mai multe informatii privind comisioanele bancare si costurile de schimb valutar.

La solicitarea Cumpărătorului, "«MOLDCLIMA.MD» poate emite și livra Cumpărătorului o factură fiscală pentru Comandă, cu condiția ca Clientul să furnizeze datele necesare în conformitate cu legislația pentru întocmirea acesteia, și "«MOLDCLIMA.MD» va emite o factură fiscală în conformitate cu datele furnizate de Client. Factura fiscala in format fizic se livreaza Cumparatorului odata cu comanda. Facturile pentru produsele procurate se emit exclusiv în MDL.

Pentru fiecare comandă individuală se emite un bon fiscal care însoțește produsele livrate.

 

Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe site:

 • plata în numerar la livrare;
 • plata cu cardul la livrare;

 

Exemple de cazuri în care costul comenzii poate scădea:

 • lipsa produselor în stoc (deteriorarea ambalajului, defecte de calitate, deficiențe în aprovizionare etc.);

 

4. LIVRAREA BUNURILOR

Produsele comandate de Client pot fi livrate prin curier la adresa specificată de Client.

Toate informațiile referitoare la costul comenzii, tariful de livrare, precum și informații despre eventualele reduceri sunt disponibile pe site, în secțiunea "Coșul meu" la plasarea unei comenzi.

Produsele comandate sunt livrate la adresa furnizată de Client în timpul procesului de comandă.

Este responsabilitatea clientului să verifice corectitudinea informațiilor furnizate despre adresa de livrare înainte de aprobarea comenzii. În cazul erorilor la introducerea datelor de livrare (strada, numărul străzii, casa, numărul, etajul, persoana de contact, numărul de telefon), "MOLDCLIMA.MD nu este responsabil pentru nelivrarea comenzii.

La cererea curierului, Clientul îi confirmă identitatea și îi furnizează numărul comenzii.

În cazul în care Clientul este în imposibilitatea de a primi comanda, comanda este lăsată la adresa specificată numai unei persoane care a împlinit vârsta minimă de 18 ani întregi și numai dacă numărul comenzii este comunicat curierului.

Comanda nu poate fi livrata in cazul in care Clientul nu respecta conditiile de mai sus.

Cumparatorul selecteaza perioada de timp dorita din optiunile afisate pe site in momentul plasarii comenzii

Clientul trebuie să se asigure că poate primi comanda efectuată pe site și să faciliteze accesul curierului la locul specificat în comandă. În cazul în care Curierul nu poate accesa adresa furnizată, livrarea nu va fi efectuată.

Livrarea se consideră a fi efectuată de către "«MOLDCLIMA.MD» la momentul predării bunurilor comandate Clientului la adresa aleasă de acesta la momentul aprobării comenzii.

În cazul modificării intervalului orar prevăzut pentru primire/livrare, "«MOLDCLIMA.MD» sau curierul notifica Clientul prin SMS sau telefonic, si agreeaza cu acesta prelungirea termenului de livrare pentru o noua perioada.

La finele perioadei de reînnoire, care nu s-a încheiat odată cu primirea/recepționarea produselor, "MOLDCLIMA.MD își rezervă dreptul de a anula Comanda, caz în care sumele achitate online cu cardul bancar vor fi restituite Clientului în termen de maxim 14 zile de la data anulării comenzii de către "«MOLDCLIMA.MD», iar în cazul anulării comenzii de către Client din cauza nerespectării obligației de livrare de către magazinul Moldclima.md conform celor de mai sus, perioada de returnare este de maximum 14 zile.

 

5. GARANȚII ȘI RETURNĂRI DE PRODUSE

5.1. Garanții

Magazinul "MOLDCLIMA.MD, în dependență de produsul ce urmează a fi achiziționat, emite o garanție în conformitate cu prevederile LEGII nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor*.

La acceptarea unei comenzi, îndemnăm clientul să se asigure că produsele livrate corespund așteptărilor sale în ceea ce privește calitatea și cantitatea.

În conformitate cu LEGEA nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția drepturilor consumatorilor, fiecare Client poate solicita, în caz de neconformitate, în primul rând, corectarea Produsului sau poate solicita înlocuirea Produsului, în fiecare caz gratuit, cu excepția situației în care o astfel de măsură este imposibilă sau disproporționată. Inlocuirea Produsului este posibila in limita stocului disponibil. În cazul în care Clientul returnează Produsul din cauza defectelor de fabricație și Vânzătorul nu are un produs înlocuitor corespunzător, Vânzătorul va rambursa prețul Produsului Clientului.

Clientul poate returna produsele achizitionate de pe site in conformitate cu LEGEA nr. 105 din 13.03.2003 privind protectia drepturilor consumatorilor* sau in urmatoarele cazuri:

Dacă nu este posibilă conformarea sau înlocuirea produselor care nu corespund standardelor, "MOLDCLIMA.MD rambursează prețul acestor produse.

5.2. Returnarea comenzilor

Puteți returna o comandă în următoarele cazuri:

 • Dacă ambalajul este grav deteriorat;
 • Produsele au fost livrate/facturate din greșeală;
 • Produsele conțin defecte de fabricație;
 • Produsele nu sunt conforme cu continutul specificat la momentul efectuarii Comenzii;

Produse cu defecte de calitate;

Condiții pentru returnarea mărfurilor de calitate corespunzătoare

În termen de 14 zile de la data primirii bunurilor, consumatorul are dreptul să schimbe bunurile de calitate corespunzătoare cu unele similare, dacă bunurile nu se încadrează în formă, dimensiuni, stil, dimensiune, culoare sau din alte motive nu pot fi utilizate în scopul propus, cu recalcularea corespunzătoare în cazul unei diferențe de preț.

În cazul în care bunurile necesare pentru schimb nu sunt disponibile, consumatorul are dreptul de a returna bunurile și de a le recupera valoarea.

Schimbul sau returnarea bunurilor este permisă numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

- produsul nu a fost utilizat;

- nu și-a pierdut proprietățile de consum;

- Complet echipat, cu toate pachetele și autocolantele, fără deteriorări și cu prezentarea unei chitanțe care confirmă achiziția.

 

Condiții pentru returnarea mărfurilor cu defect din fabrică.

Cumpărătorul poate solicita returnarea bunurilor, în caz de defecte, în termen de 14 zile de la data achiziționării bunurilor. Produsul este supus diagnosticării și în funcție de rezultatele sale:

 • Dacă un defect din fabrică a fost confirmat, produsul este acceptat pentru returnare sau schimb.
 • Dacă bunurile defecte au fost confirmate din vina cumpărătorului, bunurile nu sunt acceptate pentru returnare / schimb.

Produsul este acceptat pentru returnare numai într-un set complet, cu toate pachetele și autocolantele, fără deteriorări și la prezentarea unei chitanțe care confirmă achiziția.

Orice întrebări sau reclamații cu privire la Ordin pot fi transmise în următoarele moduri:
 

Pentru returnarea unei comenzi, clientii au urmatoarele optiuni:
 Telefonic, la numarul +37360060061, urmat de confirmarea cererii de retur prin e-mail;

 • Prin e-mail, la [email protected];
 • Returul se poate face prin curier in momentul livrarii, pe loc, prin completarea certificatului de retur de catre Client. Ulterior, în termen de 14 zile, clientul are dreptul să se prezinte la adresa R. Moldova, Chișinău, str. Uzinelor 4/2 unde depune un cec de plată fără întârziere prin completarea Legii de returnare.

 

6. ABATERI

««MOLDCLIMA.MD» nu solicită Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefon/SMS/etc.) informații privind datele confidențiale, cum ar fi conturile/cardurile bancare sau parolele personale.

Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor confidențiale către o terță parte.

««MOLDCLIMA.MD» își declină orice responsabilitate în cazul prejudicierii posibile/reale a Clientului sub orice formă de către o terță persoană care pretinde a fi reprezentant/reprezentant al intereselor "«MOLDCLIMA.MD» Clientul informează "«MOLDCLIMA.MD» despre astfel de tentative, folosind datele de contact oferite de magazinul "«MOLDCLIMA.MD»

««MOLDCLIMA.MD» descurajează SPAM-ul. Orice Client care a furnizat în mod clar adresa sa de e-mail magazinului web poate alege să dezactiveze Contul Clientului asociat acestei adrese de e-mail sau să se dezaboneze de la primirea buletinelor informative / a altor mesaje comerciale / promoționale.

Mesaje expediate de magazinul "«MOLDCLIMA.MD» prin mijloace electronice de comunicare la distanță (ex. e-mail), conțin date de identificare complete și relevante ale expeditorului sau link-uri către acesta, începând cu data transmiterii conținutului.

 

7. FORȚA MAJORĂ

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de executare prematură și / sau necorespunzătoare este cauzată integral sau parțial de un eveniment de forță majoră. Forța majoră este un eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil.

În cazul în care evenimentul relevant nu încetează în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii acestuia, fiecare parte are dreptul să notifice celeilalte părți încetarea legală a Acordului, fără ca niciuna dintre ele să poată solicita celeilalte părți alte despăgubiri pentru prejudiciul adus intereselor.

 

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

««MOLDCLIMA.MD» nu poartă răspundere în nici un fel față de nici un Client care utilizează Site-ul sau conținutul acestuia altfel decât în limitele cerințelor specificate în Termeni și Condiții.

««MOLDCLIMA.MD» nu garantează accesul Clientului la serviciul furnizat prin intermediul Site-ului fără înregistrarea Clientului, prin parcurgerea etapelor de înregistrare specificate în Termeni și Condiții, și nu acordă Clientului dreptul de a descărca sau modifica, integral și/sau integral, Conținutul, de a reproduce Conținutul integral sau parțial, de a copia sau exploata orice Conținut în orice mod, sau de a transmite oricărei terțe părți orice Conținut la care a fost accesat,  în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al «MOLDCLIMA.MD»

Site-ul www.Moldclima.md deținut de «TMMARKET» S.R.L poate conține link-uri conexe (denumite link-uri sau hyperlink-uri) care permit conectarea automată la diverse site-uri de Internet. Aceste link-uri legate sunt deținute și operate de terțe părți. ««MOLDCLIMA.MD» nu este responsabil pentru conținutul, calitatea sau natura altor site-uri care pot fi accesate prin link-uri din conținut, indiferent de natura acestor link-uri. Site-urile respective sunt responsabilitatea exclusivă a proprietarilor acestora.

In limitele prevederilor "Termeni si conditii", operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu poarta nici o forma de raspundere pentru relatiile lor sau consecintele acestora care decurg din, dar fara a se limita la, achizitii, oferte speciale, promotii, promotii si/sau orice alt tip de relatie/conexiune/operare/cooperare etc., care pot aparea intre Client si oricare dintre acestia  care se promovează direct sau indirect prin intermediul Magazinelor Web.

Informația furnizată pe paginile Produselor sau în secțiunile "Promoții" nu creează obligații pentru "«MOLDCLIMA.MD» în sensul că "MOLDCLIMA.MD nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori din text.

9. RĂSPUNDERE

1.  TMMARKET SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru orice fel de daune pe care Cumpărătorul sau orice terță parte le poate suferi ca urmare a performanței magazinului "«MOLDCLIMA.MD» cu privire la oricare dintre obligațiile sale în temeiul Comenzii și pentru orice daune rezultate din utilizarea Produselor după livrare și, în special, pentru pierderea acestora.

2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma responsabilitatea pentru pastrarea confidentialitatii datelor din Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesului la Cont si, in masura permisa de legislatia aplicabila, este responsabil pentru activitatile desfasurate prin intermediul Contului.

3. Prin plasarea si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod clar si neechivoc "Termenii si Conditiile" Site-ului in ultima versiune actualizata, care se comunica pe Site, existenta in ziua crearii Contului si/sau utilizarii continutului, si/sau in ziua plasarii Comenzii.

 

10. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul regulament este supus legislației Republicii Moldova. Eventualele litigii apărute între «TMMARKET» S.R.L și clienți / cumpărători vor fi soluționate prin negocieri sau, dacă acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate în instanțele competente.

Dacă oricare dintre condițiile de mai sus este considerată nulă sau nevalidă, acel termen nu va afecta valabilitatea termenilor rămași.

11. PUBLICITATE

Buletine informative "«MOLDCLIMA.MD» sunt expediate prin e-mail prin intermediul partenerilor specializați aprobați de "«MOLDCLIMA.MD»

La momentul creării de către Client a Contului său pe site, acesta are posibilitatea de a-și da consimțământul pentru a primi mesaje promoționale.  Consimtamantul dat de Client poate fi modificat in orice moment prin utilizarea unui link special conceput ca parte a oricaror Newslettere sau prin debifarea casutei de langa optiunea existenta in contul Clientului. Citiți Politica de confidențialitate a "«MOLDCLIMA.MD» pe această temă.

Renunțarea la Newsletter nu implică renunțarea la această acceptare a Termenilor și Condițiilor.

De asemenea, «MOLDCLIMA.MD» va expedia mesaje de confirmare Clientului prin e-mail sau sms în următoarele cazuri:

1. Crearea unui cont (e-mail);

2. Schimbarea parolei Contului (e-mail);

3. Mesaj de confirmare a comenzii după plasarea comenzii (SMS);

4. Notificarea etapei de pregătire a comenzii (e-mail)

5. Anularea comenzii de către Client (e-mail);

6. Primirea/acceptarea unei comenzi (e-mail);

7. confirmarea anularii abonamentului de catre Client ca urmare a cererii sale clare (e-mail);

8. Trimiterea prin poștă a unei liste de cumpărături (e-mail);

9. Schimbarea unei comenzi deja plasate (e-mail);

10. Schimbarea parolei la înregistrarea cardului (e-mail);


 

12. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, logo-uri, imagini stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și / sau conținut multimedia sunt proprietatea exclusivă a «TMMARKET» S.R.L, deține toate drepturile obținute direct sau indirect în acest scop (prin licențe de utilizare și / sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislația română și de textele internaționale privind aplicarea drepturilor de autor, mărcilor, desenelor și modelelor, brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare, chiar parțială, efectuată prin orice mijloace, fără acordul scris, prealabil și expres al «MOLDCLIMA.MD» sau afiliații săi, în cazul în care sunt deținătorii drepturilor de autor, este interzisă și ilegală. Nerespectarea acestei interdicții este un fals sau un fapt de concurență neloială, care este plină de tragerea la răspundere civilă și penală a făptuitorului.

Utilizarea hyperlink-urilor către oricare dintre paginile acestui site necesită acordul scris, prealabil și expres al «TMMARKET» S.R.L. Utilizarea oricărei informații de pe site în alte scopuri decât informarea, în principal în scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate fi supusă urmăririi penale atât în Republica Moldova, cât și peste hotare.

 

13. ASISTENȚĂ CLIENȚI

«TMMARKET» S.R.L oferă clienților săi  un serviciu de asistență prin numărul de telefon +(373) 60-060-061, precum și prin e-mail [email protected]. Zile lucrătoare ale serviciului de asistență:

Luni – Vineri – program de lucru de la 09:00 la 18:00.

Sâmbătă – program de lucru de la 09:00 la 12:00.

Duminica este zi liberă.

 

14. DISPOZIȚII FINALE

««MOLDCLIMA.MD» prelucrează datele dvs. personale în conformitate cu POLITICA DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la activitățile «MOLDCLIMA.MD» vă rugăm să ne contactați la telefon +37360060061, sau prin e-mail la [email protected], sau prin expedierea unei solicitări scrise la adresa oficiului, Chișinău, str. Uzinelor, 4/2.

 

© Copyright 2017-2024 moldclima.md, all Rights Reserved.
Our partners